Cine linkeaza catre tine (sau concurenta ta)!

august 23, 2010

Articol publicat in: Internet


Este important sa stii cine linkeaza catre tine.

Pana acum, foloseam http://www.alexa.com- iti dadea mult mai multe linkuri incomming decat google. Insa de ceva timp, nu iti mai spune pagina exacta care linkeaza catre site-ul X. Si e destul de anevoios sa cauti”unde e linkul catre X”, in momentul in care iti spune doar ca “Google linkeaza catre X”! Pai si unde exact pe google e linkul, ca are mii de subdomenii si pagini!!!

Insa acum am descoperit: http://www.online-utility.org/webmaster/backlink_host_ip_analyzer.jsp- un tool care iti spune cine linkeaza catre un site, oferind adresele exacte ale paginilor unde gasesti linkul.

La ce ne foloseste sa stim cine linkeaza catre noi? Pai, ca sa stim cine mai vorbeste despre noi (de bine sau de rau), ce nemultumiri au userii sau daca cineva ne recomanda. Pentru a vedea care linkuri iti aduc trafic sau nu, analizezi logurile.

Insa, din experianta, este mai important sa stii cine linkeaza catre concurenta ta! Si nu din rautate , ci pur si simplu pentru a incerca sa obtii si tu linkuri de pe acele site-uri! In momentul in care derulezi o campanie de link building, esti in cautare de siteuri care “sa iti creasca site-ul”. Si, ce rost are sa cauti de nebun pe net, cand poti sa vezi cine linkeaza care concurenta si sa incerci sa ii determini sa linkeze si catre tine?

Tags: , , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X